mandag 6. oktober 2014

VELKOMMEN til min hjemmeside og lille drømmebazar
 av et galleri med malerier til små og store prinser, 
prinsesser, superhelter-og heltinner, feer & detektiver. 




Alle maleriene er orginale, malt av meg med en stor glede og mye kjærlighet....og med et mål - de skal få deg til Å SMILE!

Alle barnemaleriene har en liten historie som følger dem, 
og som jeg håper vil hjelpe til med "god natt og sov godt" eventyrreportoaeret deres....




Maleriene som du finner her inne, henger allerede på en vegg et eller annet sted i Norge, Sverige eller Danmark. 
Per dags dato har jeg dessverre ingen webshop.

Men jeg har mange malerier til salgs i en fantastisk barnebutikk midt i Lillestrøm, som heter ALLE BARNA. De har også en kjempeflott nettbutikk, hvor mange av mine malerier er til salgs. 







Du er også hjertelig velkommen til å ta kontakt med meg privat hvis du ønsker å bestille et maleri. 


Kanskje vi snakkes!


Vennlig hilsen Stine Antonie 




Malerier til de små & søte

Her finner du noen av MALERIENE mine.



HEDDA & LILLEMOR
Hedda (musa) & Lillemor (elefanten) er bestevenner og det har de vært siden barnehagen, nå går de i fjerde klasse på Kleppestøl skole. Hedde & Lillemor liker tre ting: plukke blomster, pynte seg og danse ballett. Når de blir store skal de jobbe i parfymeri på Torgallmenningen i Bergen.


ANNE LIANE
Anne Liane er en nydelig flerfarget tusenbein med krone fra Fetsund som elsker å danse, klatre og løpe etter sommerfugler. Anne Liane sin bestevenn heter Karoline og de elsker å tulle & tøyse sammen....og ja, spise mass is!


 
ANNE PANNE
Anne Panne er en livsglad regnbuesjiraff som elsker å kle seg ut med glorie & vinger - hun vil være en vakker engel når hun går julebukk...noe hun ikke bare gjør i romjulen...men hver lørdag faktisk. Og når Anne Panne går julebukk, "overrasker" hun alltid venner & kjente med en sang, rim eller regle - alt avhengig av humør & vær.


YLVA
Ylva er en flerfarget giraff fra Stovner som samler på gamle plater og Donald blader. Hun elsker å danse tango og bruker hver søndag i Botaniskhage på Tøyen.


BELLA SOFTIS
Bella Softis er enadvokatku fra Oslo som elsker tegnefilmer og hjemmebakte boller med rosiner. Bella går tur i Frognerparken hver dag...for å hilse på Sinnataggen som hun er hemmelig forelsket i.....


BJARTE
Bjarte er en stand-up komiker fra Langhus, som elsker å spille fotaball og pizzakvelder med gutta. Han er god til å løse kryssord, men synes ikke sudoku er noe særlig.


GUSTAV
Gustav er en gla'elefant fra Ål som elsker å leke med fuglevennene sine Are og Frakk. De finner alltid på mye sprell sammen, og det de synes er aller morsomst er å løpei sprederen.


HJERTE PIA
Hjerte Pia er ei gla'jente fra Toten som elsker å spise tomatsuppe med egg & ost, mens hun leser Frøken Detektiv. Hun liker også å sykle i skog & mark, men det hun setter aller størst pris på er å bake eplekake sammen med naboen sin Laila...og ja, spise den...med masse is oppå!


FREDRIKK
Fredrikk er en spesiell ugle som elsker å spille piano. Hver dag spiller Fredrikk piano samtidig som jan baker kaker. Ja, det er det som gjør Fredrikk så spesiell! Når Fredrikk blir stor skal han åpne sitt eget pianobakeri.


KARI POTETKJELLER
Kari er så snill og god at man bare får lyst til å gi henne en stor klem. Hun bor på flisa, og drømmer om å jobbe i barnehage når hun blir stor, for det er så gøy å leke og lære! Kari Potetkjeller sin bestevenn er Sara Høneblund, og de samler på gule badeender sammen.


BJØRN-ARNE
 Bjørn-Arne er en sykkelelskende elefant fra Lysaker som spiser 12 is hver dag. Han liker best sjokolade. Bestevennen til Bjørn-Arne er William, og de har kjent hverandre side de ble født.


KARI TREFOT
Kari Trefot er en sang'glad polkatusenbein som elsker klær & sko - og kjæresten sin Johan! Hun eier sin egen klesbutikk på Jæren, og har vært norgesmester i sving sammen med Johan fire år på rad.


KATTA KLORE
 Katta Klore er en skredderkatt fra Ulven som samler på knapper, kubjeller og gamle sykler. Katta Klore har sin egen skredderstue hvor hun har spesialisert seg på å sy bunader og kjøkkengardiner.


KÅRE - TOMAT
 Kåre - Tomat er en tøff hipp hopp snegle fra Skårer som elsker fiskesuppe med seigmenn. Kåre - Tomat går i speider'n og på svømming, og han digger å titte på stjernene. 


KLARA & FIA
Klara & Fia er bestevenner selv om Klara er en katt og Fia er ei lita skogmus. De bor i en bygård på Tøyen, og leker sammen hele dagen. De triller rundt på dukkevognene sine, leker gjemsel og sniker til seg is fra fryseren i kjelleren.
Når Klara og Fia blir store, skla de også være bestevenner.


LALLA SNEGLEHUS
Lalla Sneglehus har huset sitt på ryggen og flytter derfor til et nytt sted hver eneste dag. Hun har bodd over hele verden, men trives aller best på Aurskog for der har hun så mange snille venner.


RUDOLF
Rudolf er en tøffing av et tusenbein fra Tynset, og hans største drøm er å få dra sleden til julenissen. Rudolf spiller på landslaget i forball og spiser 4 is hver helg. 


LAURA
 Laura er en lilla ugle fra Nederland som har bodd i Kristiansund siden hun var fem og et halvt år. Nå er hun elve år og elsker håndball, hester og vennene sine. Laura bil bli brannmann når hun blir stor.


LILLA KARI
Lilla Kari er en prikkete giraff fra Nannestad som alltid går med hatt. Lilla Kari har tre hatter, men liker den hun har på seg i dag aller best, fordi det er en tryllehatt. Det morsomste Lilla Kari har tryllet opp av hatten sin er en eskimo med en pingvin under armen.


LOTTE
Lotte er en fjøsgris fra Hadeland som elsker sommer & sol! Lotte strikker sokker hele vinteren og bader hele sommeren, og hver uke kjører hun traktor til Oslo for å gå på museum.


LIW
 Liw er en rocka alpakkajente fra Skedsmo, med høy panlugg, perlekjede & pumps. Hun trives hjemme, men der hun har det aller best er på brygga til tante Trude i Son, sammen med Mille & Maiken og hundrevis av krabber. Ps. Maiken er glad i å kjøre bil og blir ikke bilsyk...det er verre med båt ;)


LIZZY LOVE
Lizzy Love bor i en rosa plaskedam på Adamstuen sammen med resten av den søte froskefamilien sin. Hun jobber på H&M og danser freestyle på fritiden, mens hun drømmer om å åpne sin egen blomsterbutikk.


MARTIN
 Martin kommer egentlig fra Romsås, men bor på Nötholmen sammen med sin tipptipptipp olderfar; Oksen Ferdinan. Og ja, Martin er like glad som sin tipptipptipp olderfar til å lukte på blomstene. Tre ganger i uken går han på skattejakt med bestekompisene Pål & Fredrik....og de finner alltid mye gull!


MUFFI, LUFFI OG TUFFI
 Muffi, Luffi og Tuffi er søstrene katt fra Amerika, som nå bor i en nydelig sjøbod i Svolvær.Her sitter de å strikker hele vinteren, og selger det de har laget til amerikanske turistkatter som kommer på besøk. 
Muffi, Luffi og Tuffi elsker å synge "Lille kattepus" når de strikker.



OLE-BJARNE
Ole-Bjarne kommer fra Elverum hvor han bor i et koselig rødt rekkehus med hele familien sin. Det beste Ole-Bjarne vet er å høre på radio mens han spiser tomater. Når Ole-Bjarne blir stor skal han reise til Las Vegas i Aaaaaamerika. 


ONKEL ALFRED
Onkel Alfred er en pensjonert lokmotivførerkamel fra Elverum med sløyfesko, som elsker å klatre i epletrær og stå på vannski. 


PRINCESS
Princess er en utstillingskatt med konglige aner fra Sarpsborg. Hun er veldig snill og grei, og elsker å spille teater med vennene sine. Princess har ikke hull i ørene, men går alltid med krone og paljetter på halen.


PRINSESSE SUKKERERT
Prinsesse Sukkerert, er en søt & liten prinsessefrosk fra Grünerløkka 
som elsker familien sin, fargerike sommerfugler og korpsmusikk. Hver dag gjør hun tre gode gjerninger, mens hun sprer sitt varme smil & fortryllende latter 
med alle hun møter. Prinsesse Sukkerert sin beste venn heter Josefine, 

og sammen drømmer de om å gå på den kinesiske mur, med rosa blinkejoggesko. 


RIGMOR TRALALA
Rigmor Tralala er en dansende tangoskilpadde med flosshatt fra Moss, som elsker glansbilder og engler. Rigmor har 36 bestevenner og drømmer om å være med å synge i Idol.


ROSA PÅ BALL
 Rosa på ball er en go'rosa gris med sløyfe i halsen og et stort varmt smil på lur. Hun danser tango, går på elgjakt og fisker med flue, men trives aller best i sofaen med Hotel Cæsar på tv. 


SNØFRISK
Snøfrisk er en nydelig blandingshund fra Flisa med grønne ballerinasko, som elsker blomster. Snøfrisk har eget gartneri og selger blomster til alle kongefamiliene i hele verden...og hver jul får hun julekort fra 101 prinser....


SLØYFE LOVISA
Sløyfe Lovisa er født og oppvokst på Norstrand sammen med sin tvillingsøster Anne Krone. De har alltid funnet på mye sprell, men i dag snakker de mest sammen på telefon da de bor langt unna hverandre. Sløyfe Lovisa driver et hundepensjonat på Bjørkelangen, mens Anne Krone jobber i Frankrike. Sløyfe Lovisa har 267 sløyfer.


SLØYFE JENS

Pingvinen Sløyfe Jens kommer fra Hamar hvor han bor i et lysegrønt rekkehus med banantrær i hagen. Sløyfe Jens elsker å spille stigespill, og hvert år drar han til Finlamd for å kjøpe seg et nytt stigespill.Sløyfe Jens har vunnet NM i stigespill syv ganger.


RUDT
Rudt er en snill tusenbein fra Narvik som jobber som hattedesigner. Hun selger hattene sine i Harstad, Drammen og Paris. Rudt elsker lilla!


TRAKTOR PELLE
Traktor Pelle bor i Svolvær, og han spille fotball med vennene sine hver dag etter skolen. Noen ganger treffer han mål, og andre ganger ikke. Traktor Pelle elsker fisk, og drømmer om egen gul traktor når han blir stor.


TRULTE SMULTERING
Trulte Smultering digger glitter og det å ha på seg maaaange forskjellige sko samtidig. Det er nok noe som ligger i slekta, for alle i smulteringfamilien elsker også dette.Trulte er alltid blid, og hun elsker dyr og amerikanske filmer. Hun har tre katter, to kuer, åtte husfluer og en rosa undulat - og hver lørdag tar hun alle sammen med på kino. 



VENNSKAP


VOFFIS
Voffis er en gla' hund med gult hår fra Tromsø, som går i andre klasse på barneskolen.Voffis elsker å leke sammen med vennene sine, og spiller fotball sammen med dem til barnetv begynner hver dag.



RUDOLF
Denne Rudolf'n er ikke rød på nesen, men heller litt blågrønn med noen sjarmerende fregner. Rudolf er engelsklærer på Sørumsand og han går alltid med en flott sløyfe i halsen.

Skytsengler

SKYTSENGLER

Trenger du en nyfødtgave, dåpsgave, navnefestgave eller kanskje en bursdagsgave så kan det å gi en skytsengel varme et hjerte,
og bli en meget PERSONLIG GAVE
Du kan nemlig få den med akkurat den teksten du vil. 
Ta kontakt så fikser jeg det.

Jeg har tre varianter av skytsengler, og maler de enten med akryl, akvarell, eller med tusj.




"EN SKYTSENGEL ER EN ENGEL 
SOM ER DIN SPESIELLE VENN.
DET ER EN ENGEL PÅ OPPDRAG 
FOR Å BESKYTTE OG VEILEDE,
OG SOM ER DER FOR DEG 
HELE LIVET."





Skytsengelen Lollo


 Skytsengelen May           Skytsengelen Lykke


Skytsengelen Timmy 


Skytsengelen Lotta

 Skytsengelen Klara